| Gitar akorları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
GüNeŞKızZ..! Mod adayı
Mesaj Sayısı : 315 Yaş : 26 Nerden : doğadan :) Lakap : SeBo_qoLiq Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Gitar akorları Perş. Mayıs 15, 2008 11:31 am | |
| Emre Aydın - Afili Yalnızlık
Intro Am - F
Am C G Ölsem ölsem ölsem hemen şimdi
Am C G Kaçsam gitsem kaçsam tamda şimdi
Dm Am Bu kez pek bi afili yanlızlık
Am E Aldatan bi kadın kadar düşman
E C G Dm Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan
Am E Ağlayan bi kadın kadar düşman
E C G Dm Tuzaklar kurmuş üstelik bırakmıyor acıtmadan
Am Dm İçiyorum her nefeste ne halim varsa gördüm
F E Çok koştum Çok yoruldum Ve şimdi bende düştüm.
Am C G Sövdüm Sövdüm Sövdüm Ben dünyaya
Am C G Acılara sokaklara ait olmayan insanlara
Am E Aldatan bi kadın kadar düşman
E C G Dm Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan
Am E Ağlayan bi kadın kadar düşman
E C G Dm Tuzaklar kurmuş üstelik bırakmıyor acıtmadan
Am Dm Değmez miş hiç uğraşmaya
F Am E Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya dayanmaya....
MFÖ - Sarı Laleler
intro C E||--------------------------|-----------------0-----| G||--------------------------|-----------------0-----| D||---------00-22-44-5-------|-55-44-22-0h2p0--2-----| A||--22-33-------------------|-----------------1-----| E||--------------------------|-----------------0-----| Em E||--------------------------|-----------------0-----| G||--------------------------|-----------------2-----| D||---------00-22-44---------|-0-2-0-----------2-----| A||-00-22-33-----------------|--------3-2--3-2-0-----| E||--------------------------|-----------------0-----|
Em C Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan D C Em Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından C Sen olmasan buralara gelemezdim ben D C Em Sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden
intro tekrar
C B7 Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam C B7 Dayanırım kıskanırım seni paylaşamam Am Satırlar uçar gider aklımdan C Am Em Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından
Em C Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan D C Em Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından C Sen olmasan buralara gelemezdim ben D C Em Sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden
C B7 Yeniden başlasam bu sefer korkmadan C B7 Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Am Satırlar uçar gider aklımdan C Am Em Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından
Em C Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan D C Em Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından C Sen olmasan buralara gelemezdim ben D C Em Sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden | |
|
| |
ipeksugirl Mod adayı
Mesaj Sayısı : 378 Yaş : 29 Nerden : hayatın ucundan :) Lakap : ashley-kolik Kayıt tarihi : 24/04/08
| |
| |
GüNeŞKızZ..! Mod adayı
Mesaj Sayısı : 315 Yaş : 26 Nerden : doğadan :) Lakap : SeBo_qoLiq Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Gitar akorları Perş. Mayıs 22, 2008 11:08 pm | |
| Piyano ile ilgilenmiyorum. Parmaklarım kısa olduğu ve tırnaklarımı yediğim için henüz gitar çalamıyorum. Ama gitarım var ve bu iş için gerçekten hevesliyim. | |
|
| |
-PrénSéS- Admin
Mesaj Sayısı : 460 Nerden : Dünyanın obür ucundan Lakap : -PrénSéS- Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Gitar akorları C.tesi Mayıs 24, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
| |
GüNeŞKızZ..! Mod adayı
| Konu: Gitar akorları Paz Mayıs 25, 2008 7:15 pm | |
| önemli değil | |
|
| |
-PrénSéS- Admin
Mesaj Sayısı : 460 Nerden : Dünyanın obür ucundan Lakap : -PrénSéS- Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Gitar akorları Salı Mayıs 27, 2008 8:05 pm | |
| | |
|
| |
ipeginhayalleri süper mod
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 27 Nerden : ankara Lakap : rockcular kolik Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Gitar akorları Çarş. Tem. 23, 2008 12:38 am | |
| gitar çalıyorum amaa öğrenme aşamasındayım... öğrendiğim zaman çalarım... sağol tatlı lokum | |
|
| |
-PrénSéS- Admin
| Konu: Geri: Gitar akorları C.tesi Ocak 31, 2009 3:28 pm | |
| kıslar ben gitar kullanıyorum ve bunu da çalıyorum... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 27 Nerden : ankara Lakap : rockcular kolik Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Gitar akorları Çarş. Şub. 04, 2009 12:54 am | |
| bende çalabiliorum | |
|
| |
-PrénSéS- Admin
| Konu: Geri: Gitar akorları Çarş. Şub. 04, 2009 4:52 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gitar akorları Çarş. Şub. 04, 2009 10:59 pm | |
| | |
|
| |
-PrénSéS- Admin
| Konu: Geri: Gitar akorları Perş. Şub. 05, 2009 1:14 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gitar akorları Perş. Şub. 05, 2009 6:23 pm | |
| | |
|
| |
| Gitar akorları | |
|